Kategorin presenteras av:
Nulink

Vinnaren utses av en jury med representanter från Linköpings kommun, Nulink, Nyföretagarcentrum, Linköping handel, Almi och Linköping city samverkan.


Hilke Indesign

Med stor drivkraft och passion har Giovanna under flera år arbetat med att utveckla sin webbhandel och fysiska butik med både kända, mindre kända och egna produkter och varumärken. Med stor kompetens nyttjar hon de sociala mediernas kraft för att bygga varumärke och nå slutkund och har på så vis blivit en stark ambassadör för Linköping och dess handel.

 

 

Salam livs

En fristående livsmedelsbutik med smaker från världens alla hörn. I Skäggetorp centrum har livsmedelsbutiken succesivt utvecklats till en regional nod för mat med ursprung i en mängd olika länder. Här erbjuds ett unikt sortiment och matkulturell bredd som bidrar till ett mångfacetterat Linköping.

 

 

Babettes

Babettes erbjuder Linköpings besökare och invånare café- och bageriverksamhet med många inslag av kultur och kreativitet. Med sitt breda utbud och hållbarhetsfokus har man lyckats etablera sig som en unik mötesplats och på fler sätt bidragit till ett ambassadörskap för Linköping.